FOREVER FIGHTING THE WORLD!!!

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Δεκέμβριος 2020

Παρά την πολλά υποσχόμενη απάντηση στο Κάλεσμα, χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις μήνες για να επιστρέψουμε με μια ανάρτηση-και αυτή τυπική λόγω των εορτών. Οι λόγοι πρέπει να αναζητηθούν κυρίως στην έλλειψη χρόνου λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων, αλλά και στην έλλειψη διάθεσης λόγω μιας πραγματικά δυσάρεστης χρονιάς. Ελπίζω το 2021 να φανώ πιο συνεπής.

Έχουμε ξαναγράψει πως η περίοδος των εορτών ενδείκνυται για αναγνώσεις και προτείνουμε τις ιστορίες του Πατέρα Brown από τον G. K. Chesterton, τη συλλογή Lonely Vigils του M. W. Wellman, και τον Αθώο του Gabriele D' Annunzio

Από τις πολλές αξιόλογες κυκλοφορίες της χρονιάς που μας αφήνει, ακούστε το πολύ καλό III: Pentecost των Wytch Hazel. Και οι εκλεκτοί ας αναζητήσουν το ντοκιμαντέρ The Last Wolf για τον Karl Edward Wagner.

Διανύοντας τις τελευταίες ώρες του 2020, εύχομαι ένα καλό και δημιουργικό 2021, και για να ανέβει η διάθεση κλείνω με ένα σχέδιο του σπουδαίου Richard Corben που μας άφησε μέσα στο 2020 (όπως και ο Sean Connery, o Leslie West, o Ken Hensley και πολλοί άλλοι μεγάλοι). Είθε τη νέα χρονιά να αξιωθούμε να βρούμε παρηγοριά και θαλπωρή σε στήθια σαν τα εικονιζόμενα. Hail!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κιμμέριε, καλη χρονιά σου εύχομαι και να βρεις τη θαλπωρή στα στήθια που επιθυμείς!

Αιρεσιάρχης

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, άσε κάνα λινκ για το αφιερωμα στον Γουάγκνερ. Μόνο το τρέιλερ έχω δει και έχω ανάψει από τη μουσική επένδυση.

Αιρεσιάρχης

Κιμμέριος είπε...

Αιρεσιάρχη καλή και επική χρονιά να έχεις! Πάντα στην πρωτοπορία του Έπους! Λινκ για τον ΚΕW δεν έχω, το πήγα δια της νομίμου οδού πληρώνοντας 5 ευρώ για να κατεβάσω το βίντεο :-P

SUN W KNIGHT είπε...

Χρόνια Πολλά Κιμμέριε! Αν και θα είναι δύσκολα χρόνια ανάμεσα στους βλαμμένους...

Καλή Χρονιά!

Ανώνυμος είπε...

Το νομιμο λινκ εννούσα :P

Μόνο τρέιλερς και φωτογραφίες στο facebook και reddit βρήκα...

Αιρεσιάρχης

Κιμμέριος είπε...

Ιππότη: δύσκολα και απαιτητικά! Καλή χρονιά!

Αιρεσιάρχη: https://vimeo.com/thelastwolf

Ανώνυμος είπε...

Το πήρα! Long live heavy metal!

Αιρεσιάρχης

Ανώνυμος είπε...

Κιμμέριε πρέπει να πω πως δε μου άφησε θετικές εντυπώσεις σαν συνολική εμπειρία το ντοκιμαντέρ για τον Wagner. Περίμενα τουλάχιστον το μισό να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του Kane, καθώς και τον επίδρασή του στο μετέπειτα λεγόμενο grimdark fantasy. Το horror κομμάτι το διαχειρίτηκαν επαρκώς, αλλά θεωρώ πως σπατάλησαν αρκετό χρόνο για τα οικογενειακά του, τον αλκοολισμό, τη γυναίκα του, πράγματα αδιάφορα για μένα...
Γνωρίζεις το κομμάτι που παίζει στους τίτλους τέλους?

Αιρεσιάρχης

BALADEUR είπε...

Ετεροχρονισμένες ευχές για καλή χρονιά Κιμμέριε. Εύχομαι το 2021 να φέρει στο κρεβάτι σου την κυρία στην εικόνα της ανάρτησης (εκτός κι αν έχεις ήδη καλύτερη, τότε θα την ευχηθώ σε κάποιον άλλον αχαχαχαχαχαχα).

Κιμμέριος είπε...

Baladeur ακόμα πιο ετεροχρονισμένες ευχές και από μένα! Την κυρία ακόμα την περιμένω :-)

Αιρεσιάρχη εμένα μου άρεσε το ντοκιμαντέρ, αν και τα περισσότερα από αυτα ά που λέγονται τα γνώριζα ήδη. Έχει πάντως ενδιαφέρον να βλέπεις να μιλάνε άνθρωποι που έζησαν τον KEW από κοντά. Το κομμάτι δεν το γνωρίζω. Ξαναπροτείνω Konquest, με τον καλύτερο δίσκο των Heavy Load που δεν έβγαλαν οι Heavy Load. Hail!