FOREVER FIGHTING THE WORLD!!!

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Περαστικές

Ποτέ δεν χώνεψα τις γυναίκες που επιμένουν να μας σερβίρουν ως "σύμβολα του σεξ" διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και τα γνωστά ηλίθια έντυπα. Λάτρεψα όμως απλές κοπέλες που διασταυρώθηκαν τυχαία οι δρόμοι μας, με προσπέρασαν και έμεινα ακίνητος να ρουφάω την μορφή τους καθώς  απομακρύνονταν.  Αυτές οι άγνωστες, με τις ατέλειες τους αλλά και με την θηλυκότητα που σε αρπάζει από τον λαιμό, αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής, χαρά που προορίζεται για λίγους μερακλήδες. Και θεωρώ ευτυχές το γεγονός πως παραμένουν περαστικές, εισβάλοντας για μερικά δευτερόλεπτα στην ζωή μας για να εξαφανιστούν στη συνέχεια. Διοτί πολύ φοβούμαι πως μια εκτενέστερη γνωριμία μόνο (εκατέρωθεν) απογοήτευση θα προκαλούσε... Σε αυτές τις άγνωστες που ομορφαίνουν την ζωή είναι αφιερωμένη η αποψινή μπύρα και η παρούσα ανάρτηση. Μέχρι την επόμενη φορά, τα μάτια σας ανοιχτά ;-)

Frazetta - Wildride
   

6 σχόλια:

Λάθος Ταινίες είπε...

Γιατί ρε φίλε μόνο απογοήτευση; Τι δηλαδή; Φορέβερ αλόουν ή συμβιβασμός με κάτι άλλο; Όχι! Βουρ στις ωραίες "άσχημες" επειδή τρώμε το σκόρδο μας ωμό και το ψάρι μας παστό! Εβίβα!

BALADEUR είπε...

Η ανάρτηση είναι πλήρης κατά τα 2/3. Λείπει η μουσική. Όπως τραγουδούσε κι ο Coverdale "Wine, Women and Song". (Εκτός κι αν κατά την κρίση σου ο πίνακας του Frazetta ισοσταθμίζει -ως άλλη μορφή τέχνης- την έλλειψη μουσικής.) Λοιπόν: διοργάνωσε συμπόσιο. Ανδροπαρέα, συζήτηση για γυναίκες και μουσική υπόκρουση Whitesnake (κάτι από τα πρώτα τους)!

Ανώνυμος είπε...

Λόγια βγαλμένα από τη ζωή που μόνο μερακλήδες Κιμμέριοι ξεστομίζουν...
Χαιρετώ!

-Αιρεσιάρχης-

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλουν οι γυναίκες με το ζόρι να έχουν κάποιο "πρότυπο γυναίκας" ας βάλουν καμιά τσόντα να δουν τι μας αρέσει κι εμάς. Και όχι απαραίτητα οι υπερφυσικές με τους βύζους-πύραυλους

Πρόεδρας ΑΠΙ

Κιμμέριος είπε...

Λάθος Ταινίες: φταίει η έμφυτη απαισιοδοξία μου. Εβίβα!

Μπαλαντέρ: στο μυαλό μου είσαι; Είχα σκοπό να συνοδεύσω με το She's a woman αλλά με έπιασε βαρεμάρα :-)

Αιρεσιάρχη: hail and kill! Η θέση σου στην Πρωτοπορία του Χώρου είναι αδιαπραγμάτευτη!

Πρόεδρε: συμφωνώ αλλά μόνο για άσημες "φυσικές" πορνοστάρ ;-)

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/jfz7zz4
"Το θέμα είναι να μένουμε εραστές του ωραίου."

Πάλι μας πώρωσες Κιμμέριε!

Cass